szállodánk az egri vár tövében

Tőlünk valóban csak pár lépés az egri vár, a Dobó tér, vagy a termálfürdő.

Ha olyan szálláshelyet keres, ahonnan gyönyörű városunk nevezetességei gyalogszerrel könnyen elérhetők, akkor mi vagyunk a tökéletes választás!  

Minden foglalás mellé ajándék fürdőbelépőket adunk az egri termál és strandfürdőbe!

Hotelünknek nincs saját wellness részlege, de így akár minden nap élvezheti az egri fürdő élményeit, mely 5 perc gyalogtávra található Hotelünktől!

Az ingyenes belépők minimum 2 éjszakás foglalás mellé járnak minden vendégnek, minden itt töltött napra

Szállodánk 48 szobával várja vendégeit a romantikus páros kikapcsolódásra vágyóktól a családos kirándulókig!

UNICORNIS HOTEL

A Hotel Unicornis Eger belvárosának a központjában található, két percnyi sétára a város szívétől, a Dobó tértől, és a nagy történelmi múltra visszatekintő egri vártól.

UNICORNIS ÉTTEREM

Ízlésesen berendezett, légkondicionált étterem neves konyhafőnökünk irányításával, gazdag napi menü és büfé választékkal áll a vendégek rendelkezésére.

Heti menü ajánlatunk

Kedves Vendégeink!

Mivel szállodánk kihasználtsága messze felülmúlta minden előzetes elképzelésünket, így igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a nálunk lévő Vendégek minél komfortosabban érezzék magukat, és minél többször viszontláthassuk Őket.

Ezért az utóbbi időszakban nagy volumenű korszerűsítéseket, fejlesztéseket eszközöltünk épületünkben, valamint a jövőbeni tervekben számos bővítési/megújítási beruházás is szerepel.

A dinamikus irányvonalunk egyik lépéseként, Szállóvendégeink igényeihez igazodva, a napi menüajánlatot az elkövetkező időszakban kivezetjük éttermünk kínálatából - így 2024. június elejétől egy rendszeresen frissülő, egyszerűsített menü-étlapról választhatnak az éttermünkbe betérő Vendégeink.”

Teljes apartmant keresel önellátással? 

Akkor az Unicornis Elit Apartmanok tökéletes választás számodra!

Nézd meg ajánlatainkat

advanced-floating-content-close-btn
Scroll to Top