Hasznos információk

Általános információk

Házi kedvenc

Szállodánk szívesen fogadja kedves Vendégei leghűségesebb társait (felár ellenében), legyen ez kutya, macska vagy bármilyen szívüknek kedves utazó.

Kérjük ezen igényüket szíveskedjenek foglaláskor jelezni.

Házi kedvenc: 5.000 Ft/ házi kedvenc/ éj

Check in, Check out

A szobáinkat az érkezés napján 14:00 órától biztosítjuk az érkezés napján valamint az elutazás napján 10:00 óráig állnak Vendégeink rendelkezésére. Korábbi érkezés vagy későbbi utazás esetén csomagszobát tudunk biztosítani. (Az előző és a következő napi foglaltság függvényében a szobákat akár korábban is rendelkezésre bocsátjuk, de ezen lehetőség érkezésük előtti napon válik világossá).

 

Reggeli: 07:00 – 10:00

Félpanziós vacsora: 17:30 – 20:00

Fizetési módok

Szállodánk az alábbi hitel és bankkártyákat fogadja el: MasterCard, Visa, JCB, SZÉP kártya

Kedvezményeket biztosító kártyák: Eger kártya

A  SZÉP Kártya segítségével készpénzhasználat nélkül rendezhetjük a szálláshely, vendéglátás és szabadidő alszámlákról az igénybe vett szolgáltatások költségeit.

A SZÉP Kártya birtokosai részére elérhetővé vált az előleg fizetésének lehetősége is. Ennek értelmében a kártyatulajdonos a szállás foglalás és további szolgáltatások előlegét a SZÉP Kártya használatával is fizetheti.

Az OTP SZÉP Kártyával történő „előrefizetés” Interneten

Az előleg fizetés funkció használatához csak arra van szükség, hogy a főkártya tulajdonos (munkavállaló) regisztrálja magát az OTP SZÉP Kártya Munkavállalói oldalán. A kártya tulajdonosának a SZÉP Kártya előleg fizetés végrehajtásához a következőket kell tennie.

Belépés az OTP SZÉP Kártya online felületén, regisztrált kártyatulajdonosként;

A bal oldali menü Előleg fizetés menüpontja segítségével a szálláshely kiválasztása,

vagy

Az Elfogadóhelyek keresése menüpont alapján a szálláshely kiválasztása, majd az „Előlegfizetés” gomb kiválasztása után

Az előleg pontos összegének megadása és a tranzakció végrehajtása.

Az elfogadóhely azonosítása, valamint a kártyaadatok megadása után az előleg összege az OTPdirekt rendszerben átutalható. Az átutalásról bizonylat készül, melyet a kártyatulajdonos ki tud nyomtatni. Ezt a bizonylatot javasolt az utazás során kéznél tartani. A meglévő elfogadói szerződésen túl további szerződéskötés az előlegfizetés kapcsán nem szükséges.

Mindenképpen javasolt az átutalás előtt egyeztetni a szolgáltatóval az előleg pontos összegét!

Az OTP SZÉP Kártya használatával lehetőség van egyes utazási irodák esetén is a szállásfoglalás előlegének, vagy akár a választott üdülési csomag teljes összegének kifizetésére. Ez a funkció nagyszerű lehetőséget biztosít a SZÉP Kártya tulajdonosoknak, hogy időben le tudják foglalni a szálláshelyet.

Az MKB SZÉP Kártyával történő „előrefizetés” Interneten

Előrefizetés Interneten keresztül a Szolgáltató és a Kártyabirtokos fizikai távollétében történik. A Szolgáltató és a Kártyabirtokos megállapodik a szolgáltatás feltételeiről, ennek során a Szolgáltató az engedélyezéshez megkéri a Kártyabirtokostól a kártyájára nyomtatott “Azonosítószám”-ot (nem azonos a kártyaszámmal!). A Szolgáltató először és külön jelentkezik be a Kártyaközpontba, majd ezt követően a Kártyabirtokos külön a Kártyabirtokos menüpontján keresztül hagyja jóvá a fizetést a Kártyaközpontban a szolgáltatótól kapott “Előrefizetési azonosító” segítségével.

Ezt a fizetési módot a Szolgáltató és a Kártyabirtokos megállapodásuk szerint bármikor alkalmazhatja.

A K&H Bank Szép Kártyával történő „előrefizetés”

A K&H Bank Szép kártya tulajdonosainak az előlegfizetés kapcsán, az alábbi lehetőség biztosított: amennyiben Önnek szálláshelye előlegfizetés kért Öntől, úgy a szálláshely foglalásakor kérem, legyen kedves közölni, az Ön,  – mint Kártyabirtokos – szép kártya számát, a fizetendő összeget és hogy melyik alszámlát kívánja felhasználni a foglaláshoz. Ezt követően, az adott Szolgáltató/Szálloda, a szép kártya elfogadó webes felületén/ telefonos ügyintézéssel az Ön adatait felhasználva elindítja a tranzakciót. A sikeres elfogadást követően Ön és a Szálloda is, egy referencia számot kap, mellyel bármikor azonosítható a banki ügyintézés.

Foglalás garantálása:

A szobafoglaláshoz, garanciaként* a teljes részvételi díj 40%-át foglalástól számított 3 napon belül, az alábbi módok egyikén szükséges átutalni :

-banki átutalás

vagy

-Széchenyi Pihenő Kártya

Lemondási díj:

Előrefizetés:
  • A foglalási érték 40%-át kell előre fizetni  foglalóként .
Lemondás:
  • Az érkezési napon a foglalás értékének 100 %-a a kötbér.
  • Az érkezési nap előtti 1. – 7. napon a foglalás értékének 100 %-a a kötbér mértéke.
  • Az érkezési nap előtti 7. – 14. napon a foglalás értékének 50 %-a a kötbér mértéke.
  • Az érkezés előtti 15. napig kötbérmentesen lemondható kivéve  a befizetett foglaló ami nem jár vissza .

A fennmaradó részvételi díj, az IFA és az egyéb szállodai szolgáltatások a helyszínen fizetendőek (készpénz, bankkártya, SZÉP kártya). Az idegenforgalmi adó Szép kártyával nem fizethető.

Dohányzás:

A nemdohányzók védelméről szóló 1999. évi XLII. törvény végrehajtása értelmében 2012. január 1-től a szálloda nem dohányzó létesítmény.
Csak a kijelölt helyeken lehetséges dohányozni.

Ellenkező esetben a Szolgáltató jogosult 10 000 Ft extra takarítási díjat felszámítani a Vendéggel szemben.

Parkolás:

Parkolás:2.000 HUF / éj / gépjármű (külső és belső parkolóra egyaránt)

Szállodánk 30 parkolóhellyel rendelkezik, előre foglalás nem lehetséges, a parkolók elfoglalása érkezési sorrendben történik.

A mozgáskorlátozott igazolvánnyal járó parkolási kedvezményt a közparkolóban tudják érvényesíteni, nálunk nem mentesít a fizetés alól.

Parkolóhelyet garantálni nem tudunk, de helyhiány esetén szállodánktól 10 méterre fizetős parkoló található, ahol hétköznapokon reggel 8:00-tól este 17:00-ig kell fizetni, szombaton pedig reggel 8:00-tól délután 13:00-ig.