ÜDVÖZÖLJÜK SZÁLLODÁNKBAN!

ÜDVÖZÖLJÜK SZÁLLODÁNKBAN!

Hotel Unicornisszálloda az egri vár tövében! 

Tőlünk valóban csak pár lépés az egri vár, a Dobó tér, vagy a termálfürdő. Ha olyan szálláshelyet keres, ahonnan gyönyörű városunk nevezetességei gyalogszerrel könnyen elérhetők, akkor mi vagyunk a tökéletes választás!

 

Szállodánk 48 szobája (17 kétágyas/franciaágyas, 13 háromágyas, 7 négyágyas, 9db manzárd kétágyas, 2 kétlégterű apartman) négy emeleten található; maximum 130 vendég fogadására alkalmas.

Szobáink mindegyike klimatizált, zuhanyzóval, WC-vel, hajszárítóval és televízióval felszerelt. Épületünk minden részében szabadon elérhető a korlátlan, szélessávú vezeték nélküli internetkapcsolat.

A közlekedést lift segíti, mely minden emeletről elérhető.

 

Szállodánk az 1960-as évek végén – városunk második szálláshelyeként – nyitotta meg kapuit, azóta is folyamatosan várja Vendégeit. Eger címerállatáról, az egyszarvúról kapta nevét. Az elmúlt hat évtizedben folyamatos átépítés, modernizálás történt az épületben, és noha annak főfalai még eredetiek, belső tere a korigényeknek megfelelő fejlesztéseket kapta és kapja mind a mai napig.

A Hotel Unicornis Eger belvárosának a központjában található, két percnyi sétára a város szívétől, a Dobó tértől, és a nagy történelmi múltra visszatekintő egri vártól.  A szállodánk mellett haladó Kossuth Lajos utca – városunk legszebb barokk utcája – közvetlenül a sétálóutca nevezetességeihez, mint a Camera Obscurahoz, vagy a Bazilikához vezet. 500 méterre található tőlünk a közkedvelt egri Termál- és Strandfürdő, a Törökfürdő és az uszoda – közvetlen szomszédságában a Szmrecsányi Lajos kert (volt Érsekkert), mely a nyugalomra vágyóknak nyújt kikapcsolódást.